Kaudella 2016 tukijoina ovat

Huippu-urheilussa ei ole mahdollista edetä ilman yhteistyökumppaneita. Haluan kiittää kaikkia tähän mennessä minuun uskoneita! Yhdessä saavutamme päämäärämme. Alta löydät yhteistyökumppanini. 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia.  Omani ja perheen vakuutukset ovat keskitetty Fenniaan. Toimin asiamiehenä Fenniassa, eli tehtäväni on urheilun ja vakuutustoiminnan yhdistäminen. Mikäli sinulla on vakuutustarpeita, ota rohkeasti yhtettä, niin ohjaan teidät keskustelemaan vakuutusasiantuntijan kanssa.

Merida bikes

Merida Multivan Team kehittää Merida pyöriä, josta kertoo heidän menestyksensä. Maailman Cup voittoja, Maailmanmestaruuksia! Heidän pyörät ovat erittäin laadukkaita, sekä ennen kaikkia erittäin toimivia. Meridalta löydät helposti itsellesi sopivat pyörän! Halusit sitten isopyöräisen maasturin tai kisakireän maantieohjukset, valitsemalla Meridan, et tule pettymään!

SRAM

Ajoissani luotan Sram -konsernin tuotteisiin. Heiltä löytyy lähes kaikki mitä pyöräilijä tarvitsee. He ovat tuoneet maastopuolelle suurimmat innovaatiot vaihteistoihin, sekä joustokomponentit ovat markkinoiden huippua. Minulla on ajossa Big.Ninessä
  • SRAM XX1 osasarja,
  • RockShox SID XX keula,
  • SRAM XX jarrut, 
  • SRAM Rise60 hiilikuitukiekot
  • SRAM Roam50 kiekot

ZipVit urheiluravinteet

ZipVit urheiluravinteet ovat Sveitsiläistä laatutyötä siinä missä ovat Rolexit ja Omegat. ZipVitiltä löytyy ravinteita lähes kaikkiin tarpeisiin, mutta omat suosikkini ovat urheilujuomat ja geelit. Käytin ravinteita jo viime kaudella, ja tällä kaudella jatkan tutulla kaavalla. 

ZipVitin geelit ovat tuhteja paketteja, jotka sulavat kuitenkin helposti ja tuovat melkoisen potkun kisaan. Jos hiilihydraattilataus itsessään ei riitä, voi sitä terästää kofeiinilla. Yhdessä geelissä on 160mg kofeiiniä, kun vertailtaessa energiajuomissa on yleensä 32mg/100ml. Geelejä on myös useita makuja, osa on kuin karkkia söisi :) Omat suosikit kiivi, appelsiini ja kofeiinigeeli mustaherukka. 

Urheilujuomat ovat helposti nieltäviä, ja ennen kaikkea tehokkaita tehtävässää. Ne eivät myöskään muodosta kalvoa suuhun, niin kuin jotkut juomat tekevät tietyissä olosuhteissa. Urheilujuomaakin voi terästää, mutta tässä tapauksessa suoloilla ja elektrolyyteillä.

Lisää ravinteista voit tutkia täältä ja paikallisen ZipVit kauppiaan löydät tästä listasta. Kesän aikana kisapaikoilla kannattaa olla hereillä, siellä saattaa olla jaossa energiaa :)

Muc-Off tuotteet

Muc-Off tunnettu pinkisti Nano Tech pesuaineesta, sekä sittemmin ketjuöljyistään, sekä erilaisista pyörän huototuotteista.

Käytän nyt Muc-Offin tuotteita kolmatta kautta, ja olenkin löytänyt itselleni täydellisesti sopivat tuotteet, sekä niiden käyttötavat. Markkinoilla on monia tuotteita, mutta tähän asti parhaat tuotteet olen löytänyt Muc-Offin valikoimasta. Tuotteet ovat pitkälle tuotekehitettyjä, ja niissä on omia hienouksia, joiden takia niitä kannattaa ainakin kokeilla.

Muc-Off tuotemerkin alta löytyy useita erilaisia ketjuöljyjä, pyörän huoltoon liittyviä vahoja, pesuvälineitä yms. Katso täältä koko repertuaari. Muc-Offin tuotekehitys nojaa vahvasti tosielämän tutkimukseen, jossa erilaisia prototyyppiöljyjä testataan kilpailuissa laboratorioiden ohella. 

Lisää Muc-Off tuotteista voit lukea blogissani. Kesän aikana kisapaikoilla kannattaa olla hereillä, siellä saattaa olla jaossa näytteitä :)

UNIOR työkalut

Cycle Service Nordic Oy

Cycle Service Nordic on SRAM -konsernin tuotteiden virallinen maahantuoja Pohjoismaissa. He ovat myös seuraavien tuotemerkkien edustaja: 
  • Muc-Off
  • Bont cycling
  • Zefal
  • ZipVit
Heidän tuotteitaan saat tilattua paikallisen kauppiaasi kautta! 

Wattbike

Wattbike on suunniteltu yhteistyössä British Cyclingin kanssa mukailemaan aitoa pyöräilyn tunnetta, välittämään tarkkaa ja johdonmukaista suorituspalautetta, sekä tarjoamaan palautetta polkemistekniikasta. Juurikin wattbiken ajotuntuma on vertaansa vailla sisäpyörien keskuudessa. Ajo on todella luonnollisen tuntuista, ajettaessa tasamaata tai ylämäkeä. Suoritusmonitori antaa todella kattavan palauteen ajonaikana ja siitä onkin helppo seurata itselle tärkeitä parametreja. Itse seuraan watteja, voimantuottokäyrää, sykettä ja kadenssia. Itselleni starttaa nyt kolmas talvi wattbikellä treenaten! Käy kokeilemassa, ja saatat muuttaa omaa talven harjoitteluasi!

EH-Tarvike Tmi

Tampereen ja ehkä Maailman rennoin Garmin kauppias! Garminin GPS-mittareita käyttävät lähes kaikki maailman huippupyöräilijät, sekä suurin osa mittareita seuraavista harrastajista. Garminin GPS-laitteet ovat rakennettu alusta alkaen helppokäyttöisiksi, luonnollisiksi käyttää ja luotettaviksi. Varsinkin uuden sukupolven Garmin Edge 510 ja 810 mittarit ovat ylivertaisia datan kerääjiä, sekä treenikumppaneita. Mittaria ei tiedä tarvitsevansa ennen kuin sitä on käyttänyt hetken, eikä siitä sitten enää voi luopua :) Garmin Edge mittareihin saa ANT+ yhteydellä paljon erilaisia antureita ja jopa Garmin VIRB Elite kameran etäkäytön! Useat eilaiset telineet mahdollistavat huippuluokan ergonomian lenkillä. Kysy tarjousta omasta Garmin laitteestasi Eerolta.

Tampereen urheiluhierojakoulu

Tampereen urheiluhierojakoulu kouluttaa nimensä mukaisesti urheiluhierojia Tampereella Nekalassa. Olen nyt ensimmäistä vuotta heidän urheiluhierontaklinialla, jossa oppilaat treenaavat oppejaan käytännössä. Tämä mahdollistaa heille laajan käytännön opiskelun ja meille urheilijoille mahtavan mahdollisuuden lihashuoltoon tai niin kuin syksyllä kirjoitin, mahdollisuuden korjata tuhoja. Kuvaa klikkaamalla pääset heidän sivuilleen ja varaamaan seuraavan aikasi!

Medilaser MTB Team

Tiimin logo, mun tekemä :)

Yksi tukijoistani kaudella 2016 on Team Medilaser! Heillä on valtava panostus maastopyöräilyyn, sekä naismaantiepyöräilyyn! Olen jo kaksi viikkoa leireillyt tiimin mahdollistamilla leireillä! Myös tulevaisuuden suunnitelmat, sekä etenkin kilpaileminen tässä tiimissä luo todellista luottoa tulevaisuuteen!