#CanariaCamp lopputulema

Tässä blogikirjoituksessa sivutaan mun treenimetodeita ja niiden vaikutusta. Eli tämä sopii erinomaisesti päätöskirjoitus osa1:ksi. Osa2 voidaan kirjoittaa siinä kohtaa, kun olen käynyt TesKussa kuntotestissä saamassa uudet arvot. Silloin näen vasta, kuinka harjoittelukausi on mennyt. Joten asiaan!

Lähdin vaarini kanssa Gran Canarian saarelle harjoittelemaa, tarkemmin sijaintimme oli Club Excelsior Playa del Inglesissä. Clubi oli ihan OK, mutta käytännön puutteet toivat lisärasitusta viikolle. En tykkää tiskaamista, saati kahdesti päivässä! Astioita oli naurettava määrä :D Lisäksi mikro puuttu yms., mutta kaikkea ei voi kerralla saada! 

Top +3

  1. Itseluottamuksen löytyminen
  2. Loistavaa treeniä 6 päivää
  3. Viikon kokemukset

Top -3

  1. RaceKing ajo-ominaisuudet
  2. RaceKing kestävyysominaisuudet
  3. Hoopot rusketusrajat

Aamuisin juoksin/kävelin Free Motionille, jossa varustauduin(Kypärä, kengät ja tarvikkeet) kantoon ja pyörän tsekkaus. Siitä sitten lähettiin lenkille tai bussilla ensin vuorille. Todella pätevä paketti, mutta edes heidän täsmällisyys ei aiheuta asiakkaiden täsmällisyyttä. Välillä lähdettiin 0900, välillä 0930… Vähän otti kuulaan istua 45 min tyhjänpanttina siellä, mutta… :D 

Leiri alkoi lauantaina matkustamisella ja hyvän väsyn hankkimisella. Allekirjoitin sopparit ja kävin kaupassa ja muutenkin valmistauduin alkavaan tehoviikkoon. Mutta illalla oli pakko päästä lenkille. Lenkkarit jalkaa ja KooVeen treenivaatteet niskaan. Kävin dyyneillä juoksemassa tunnin VK:ta, vähän totuttelemassa korkeeseen sykkeeseen, sekä uuteen ilmastoon. Mukava lenkki!

Viikon lenkeistä voit tarkemmin lukea tuolta uutisten puolelta.

Tässä linkki ensimmäisen puoliskon tapahtumiin.

Ja tässä linkki jälkimmäisen puoliskon tapahtumiin. 

Vuorta valloittamassa

Leiriltä tärkein ominaisuus, jonka toin Suomeen, oli itseluottamuksen löytyminen. Torstaina tuli tunne, että piru, "Nyt mää oon yhtä kova jätkä, kuin silloin 2010 XCO:n SM-kisoissa, kun ne voitin." Se on hyvä tunne!! Vaikea viime kausi tuntui menevän ihan hyvin, mutta armeijassa en oikein voinut hyvin henkisesti. Se oli jotenkin vaikeaa aikaa. Mutta nyt, kun olen harjoitellut systemaattisesti ja huolella Marraskuusta lähtien, alan olla hyvässä kunnossa ja pää on myös. Nyt mulla on tunne, että voin vaikka voittaa kisan ensi kaudella!

Toinen huikea juttu oli treenaaminen tuolla. Lyhyissä ajo ja hikoilu on aika hulppeaa! Harvemmin sitä saa tuolla tavalla itseään rääkätä sellaisessa paikassa, jossa rääkkäämisestä oikeasti nauttii. Treenata voi kovaa Suomessakin, muttei siinä enää pää oo kokoaikaa mukana. Menee sinne hämärän puolelle, teen koska pitää, enkä mää tästä oikein nauti… Parempi on investoida ja nauttia olostaan ja tehdä samalla huippu hyviä harjoitteita. 

Meikä ja oppaat

Viikolla tutustuin uusiin ihmisiin ja puhuin paljon englantia. Koen itseni kansainväliseksi ihmiseksi. Kovasti haluaisin nämäkin sivut kirjoittaa monella kielellä, aluksi englanniksi, mutta vielä en ole löytänyt tarvittavaa aikaa siihen. Helppoa se olisi, mutta maksaisi taas vähän lisää. Mutta kunhan Twitterissä on puolet ulkomaalaisia, sitten kirjoitan englanniksi myös! Viikolla tutuiksi tulivat oppaat Danny ja Kerstin. Molemmat ovat kovan luokan pyöräilijöitä, Kerstin vielä astetta kovempi! Oli todellinen kunnia tavata heidät! He antoivat myös mulle mahdollisuuden harjoitella juuri niin kuin halusin. He ehdottivat, että, "Mee tonne ja tuu sitten takas". En häirinnyt muiden kanssa-ajajien lomailua omalla koohotuksellani. Tälläistä en ole aiemmin kokenut. 

Jotain negatiivistä on aina :D Race King ei ole kyllä maastopyörän rengas, aivan surkea :D Paperikyljet jokasessa mallissa, eikä pidä yhtään… No onneksi itse ei ole pakko moisilla susilla ajaa :) 

Nyt sitten FAKTAA! Klikkaamalla päivän nimeä, aukeaa Garmin Connect, josta voi karttaa yms. katsella.

Kokoreissu

Aika 26h sisältää pyöräilyt ja juoksut

Matka 426km pyörällä

Sunnuntai

Kokonaisaika 2h41min

Matka 42km

Treeniaika 2h40min

PK-aika 1h39min

VK-aika 52min

MK-aika 4min

Maanantai

Kokonaisaika 5h59min

Matka 72km

Treeniaika 4h00min

PK-aika 2h5min

VK-aika 1h10min

MK-aika 20min

Tiistai

Kokonaisaika 5h56min

Matka 83km

Treeniaika 4h01min

PK-aika 2h25min

VK-aika 1h42min

MK-aika 6min

Keskiviikko

Kokonaisaika 5h26min

Matka 79km

Treeniaika 4h01min

PK-aika 2h43min

VK-aika 44min

MK-aika 2min

Torstai

Kokonaisaika 6h10min

Matka 90km

Treeniaika 4h45min

PK-aika 2h25min

VK-aika 1h55min

MK-aika 3min

Perjantai

Kokonaisaika 4h50min

Matka 60km

Treeniaika 2h42min

PK-aika 1h33min

VK-aika 53min

MK-aika 6min

Alla on päivien käyrät. Kuvaa klikkaamalla suuremmaksi :)

Sunnuntai

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Tässä oli tämän leirin loputus! Eli hyvin meni, mutta menkööt :) Ensi kerralla ollaan vaarin kanssa kaksi viikkoa :D 

Jos tuli jotain mieleen, tiedät mitä tehdä! 

-Perttu 

KOMMENTOI                  KOTISIVUKYSELY        KISAKALUSTOA MYYNNISSÄ