Kuka? Mitä ? Milloin ?

(c) Jukka Isotalo

Hei

Olen Perttu Pärssinen, 27-vuotias kauppatieteiden maisteri ja analyytikko Cargotecin strategisessa liikentoiminta-alueella, Kalmar Mobile Solutions:ssa.

Olen ajanut maastopyörällä enemmän ja vähemmän kilpaa vuodesta 2008 lähtien. Vuonna 2018 valmistuin Tampereen yliopistosta kansantaloustieteestä maisteriksi ja samana vuonna syksyllä aloitin controllerina Kalmarilla.

Olen ollut koko ikäni urheilullisesti aktiivinen ja urheilu, etenkin kilpaurheilu on ollut tärkeä osa elämääni. Olen pelannut toista kymmentä vuotta salibandyä, mikä oli pitkään ykköslajini. Monen mutkan kautta päädyin luopumaan lajista ja aloitin panostamisen pyöräilyyn, etenkin maastopyöräilyyn. Maastopyöräilyn yksi suurimmista eduista/haasteista on yksilöurheilu. Kukaan ei ole repimässä aamulla tai luentojen jälkeen ajamaan sisällä trainerilla tai ulos hiihtämään. Se oli helpointa salibandyssä, kun vain hallille pääsi, oli ohjelma valmis. Tavallaan siksi jätinkin salibandyn, koska fyysisesti se ei enää tarjonnut haasteita, samoissa määrin kuin aivan uusi laji, etenkin kestävyysurheilu. Olen aina hiihtänyt, juossut ja harrastanut monipuolisesti, joten lajin vaihto ei tullut ongelmaksi.

Olen yhdistelmä tieteellistä näkemystä, vanhojen toimintamallien kyseenalaistamista sekä ahkeraa toimimista parempien toimintamahdollisuuksien eteen sekä vaadittujen tulosten saavuttamista. Yhdistän eri osa-alueita työssä, arjessa sekä urheilussa ennakkoluulottomasti löytääkseni asioiden ytimen, luodakseni arvoa sekä muovatakseni ympäristöä.

Perttu Pärssinen

Muokattu 1.2.2020