Kumppaneitani ovat

Urheilussa eikä liike-elämässä ei ole mahdollista edetä ilman yhteistyökumppaneita. Haluan kiittää kaikkia tähän mennessä minuun uskoneita! Yhdessä saavutamme päämäärämme. Alta löydät yhteistyökumppanini ja edustamani brändit.

SRAM

Ajoissani luotan Sram -konsernin tuotteisiin. Heiltä löytyy lähes kaikki mitä pyöräilijä tarvitsee. He ovat tuoneet maastopuolelle suurimmat innovaatiot vaihteistoihin, sekä joustokomponentit ovat markkinoiden huippua. Minulla on ajossa Ninety-Sixissä:
  • SRAM XX1 Eagle osasarja,
  • RockShox RS-1 keula,
  • SRAM Level Ultimate jarrut,
  • RockShox Monarch XX takaiskari

Muc-Off tuotteet

Muc-Off tunnettu pinkisti Nano Tech pesuaineesta, sekä sittemmin ketjuöljyistään, sekä erilaisista pyörän huototuotteista.

Käytän nyt Muc-Offin tuotteita kolmatta kautta, ja olenkin löytänyt itselleni täydellisesti sopivat tuotteet, sekä niiden käyttötavat. Markkinoilla on monia tuotteita, mutta tähän asti parhaat tuotteet olen löytänyt Muc-Offin valikoimasta. Tuotteet ovat pitkälle tuotekehitettyjä, ja niissä on omia hienouksia, joiden takia niitä kannattaa ainakin kokeilla.

Muc-Off tuotemerkin alta löytyy useita erilaisia ketjuöljyjä, pyörän huoltoon liittyviä vahoja, pesuvälineitä yms. Katso täältä koko repertuaari. Muc-Offin tuotekehitys nojaa vahvasti tosielämän tutkimukseen, jossa erilaisia prototyyppiöljyjä testataan kilpailuissa laboratorioiden ohella. 

Lisää Muc-Off tuotteista voit lukea blogissani. Kesän aikana kisapaikoilla kannattaa olla hereillä, siellä saattaa olla jaossa näytteitä :)

Cycle Service Nordic Oy

Cycle Service Nordic on SRAM -konsernin tuotteiden virallinen maahantuoja Pohjoismaissa. He ovat myös seuraavien tuotemerkkien edustaja:
  • Crank Brothers
  • Muc-Off
  • Kali Protectives
  • Michelin renkaat
  • Orange Seal tubeless
Heidän tuotteitaan saat tilattua paikallisen kauppiaasi kautta!

Wattbike

Wattbike on suunniteltu yhteistyössä British Cyclingin kanssa mukailemaan aitoa pyöräilyn tunnetta, välittämään tarkkaa ja johdonmukaista suorituspalautetta, sekä tarjoamaan palautetta polkemistekniikasta. Juurikin wattbiken ajotuntuma on vertaansa vailla sisäpyörien keskuudessa. Ajo on todella luonnollisen tuntuista, ajettaessa tasamaata tai ylämäkeä. Suoritusmonitori antaa todella kattavan palauteen ajonaikana ja siitä onkin helppo seurata itselle tärkeitä parametreja. Itse seuraan watteja, voimantuottokäyrää, sykettä ja kadenssia. Itselleni starttaa nyt kolmas talvi wattbikellä treenaten! Käy kokeilemassa, ja saatat muuttaa omaa talven harjoitteluasi!

EH-Tarvike Tmi

Tampereen ja ehkä Maailman rennoin Garmin kauppias! Garminin GPS-mittareita käyttävät lähes kaikki maailman huippupyöräilijät, sekä suurin osa mittareita seuraavista harrastajista. Garminin GPS-laitteet ovat rakennettu alusta alkaen helppokäyttöisiksi, luonnollisiksi käyttää ja luotettaviksi. Varsinkin uuden sukupolven Garmin Edge 510 ja 810 mittarit ovat ylivertaisia datan kerääjiä, sekä treenikumppaneita. Mittaria ei tiedä tarvitsevansa ennen kuin sitä on käyttänyt hetken, eikä siitä sitten enää voi luopua :) Garmin Edge mittareihin saa ANT+ yhteydellä paljon erilaisia antureita ja jopa Garmin VIRB Elite kameran etäkäytön! Useat eilaiset telineet mahdollistavat huippuluokan ergonomian lenkillä. Kysy tarjousta omasta Garmin laitteestasi Eerolta.