Minä ja legenda - koutsina Puss Campillä

28.08.2018

Paljon olen nähnyt ja kokenut nuorella iällä, mutta Puss Camp oli kyllä yksi hienoimpia kokemuksia! Minun ja Jarkon vastuulla oli XC-ryhmän vetäminen, joka kuulostaa ja kuulosti helpolta, mutta todellisuudessa on todella vaikea rasti handlata. XC, kun oikeasti kattaa kaiken latupohjasta kivikkomättöön Alpeilla. Suoraan sanoen mua jännitti tosi paljon, kuinka monen tasoisia ajajia meille tulisi, lopputulos oli kolmea eri kategoriaa.

Päivä alkoi selkeällä, mutta kommenttien perusteella rankalla setillä. Ajoimme pienen alkulämmittelyn ja sen jälkeen aloitimme pyöränkäsittelytreenit. Kävimme perusteita, kuinka kallistaa ja kuinka kääntää jne. Tähän käytimme paljon aikaa, koska alamäkien ajaminen nopeasti ja turvallisesti on tärkeä taito myös XC:llä.

Lähdimme hieromaan tätä alkulämmittelyn reitille ja nyt homma sujui paljon paremmin, varsinkin kun on maalimiehenä näyttämässä kädellä mihin pitää tulla ja mistä mennä pois mutkasta. Tämän jälkeen hieroimme hetken E-laipan alkua ja jaoin ryhmän kahteen. Minun ryhmä keskittyi alkuosaan ja Jarkko lähti koutsaamaan röllikivikko-osuutta alemmaksi rinnettä.

Lounaan jälkeen suuntasimme enskakisoista tutulle Par3-radalle yhdessä Tracy Moseley kanssa! APUA 😍 Jatkoimme samalla ryhmäjaolla, ensin Tracy koutsasi Jarkon ryhmää ja myöhemmin fresh cutilla meitä kaikkia. Aika rientää kun on hauskaa! Fresh cutin jälkeen jatkoimme vielä kahtena ryhmänä, Jarkko lähti osoittamaani paikkaan treenauttaan teknistä ajamista ja me keskityimme jarrutustekniikkaan sekä pyörän hallintaan.

Sunnuntaina oli vielä paljon edessä, kun aamulla kävimme ensin Mikon kanssa ajamassa parkkia luomuna. Kaikenmaailman huutelijoita oli autoilla liikenteessä sekä Sappeessa moni ihmetteli meidän intoa 🤣 Tämän jälkeen suuntasimme apukoutseiksi Tracyn yksityisklinikalle, jolle pääsi viisi onnekasta naista. Tämä kaatosateen höystämä klinikka oli todella siisti ja ennen kaikkea kaikki naiset kehittyi ihan hurjasti! Koitin maalimiehenä näyttää ajolinjaa ja katseen paikkaan minkä kerkesin. Lopuksi ajoimme pari rundia Ice Breakeriä. Iltapäivällä oli vielä yksi sessio Tracyn kanssa, jossa olin apukoutsina. Nyt kaikki halukkaan saivat tulla, jos oli kuivia vaatteita ja intoa. Ice breakerillä hiottiin todella tärkeitä ajotaitoja ja kehitystä ja rajojen puskemista tapahtui todella paljon todella lyhyessä ajassa. On ne naiset vaan upeita! ❤️

Näin saatiin 2018 Puss Camp päätökseen, oli ilo ja kunnia olla apukoutsina mukana tapahtumassa. Se on pieni vaiva, mutta iso asia itselleni, jos jotain voin antaa muille tässä maailmassa.

Ja sain mäkin jotain upeeta, yhteiskuvan kahdesta sateen runtelemasta maastopyöräilijästä.

tracy.jpg

16.12.2020Kangerrellen kausi käyntiin
28.08.2020Se erilainen kausi
31.03.2020Déjà-vu - samat sanat ja ajatukset toistuvat
25.08.2019Himos Epic on eeppinen ja #himoshaaste oli rankka
14.06.2019Rapa roiskuu
16.02.2019Uusi jännittävä vuosi edessä
02.09.2018Himos Epic - rankin rupeamani ikinä?
28.08.2018Minä ja legenda - koutsina Puss Campillä
01.08.2018Uusi luku alkaa
10.12.2017Oodi täydellisyydelle?

Siirry arkistoon »